Det er en dreng!

For et år siden begyndte tanken om hvorvidt vi ventede en dreng eller en pige virkelig at fylde meget hos os! Vi havde været til nakkefoldsscanning den 8. november, som heldigvis viste, at alt var godt inde i min mave, så nu turde vi virkelig tro på, at vores drøm om et barn ville gå i opfyldelse! Men hvilket barn? Dreng eller pige? Begge dele ville være fedt!

Min mavefornemmelse sagde mig, at det var en dreng, en fornemmelse som jeg allerede havde, fra jeg var 6-7 uger henne i graviditeten, og eftersom, at jeg altid havde tænkt, at jeg skulle have en pige, så var jeg ret sikker på, at krymmel i min mave måtte være en dreng. Da min mavefornemmelse gik imod mine egne forestillinger. En forestilling jeg havde, fordi jeg selv er en pige og har en søster og ingen bror.

Men mavefornemmelser kan jo tage fejl, og min mand hældte mest til, at krymmel var en pige. Så vi snakkede meget om, hvorvidt vi skulle vente til næste hospitalsscanning med at få kønnet af vide, scanningen ville ligge mellem jul og nytår, så der var jo ikke så længe til. Men som dagene gik blev vi mere og mere nysgerrige, og vi ville egentlig gerne kende kønnet inden juleaften.

Så vi besluttede at få en kønsscanning på en privatklinik i København. Så den 12. december tog vi til en privatscanning, og på få sekunder kunne hun fortælle os, at vi ventede en dreng, han lå med helt spredte ben, så der var ingen tvivl!

scanning af vores dreng den 12. december 2016

Det var så fedt at vide det og kunne fortælle det til vores familier, at vi skulle have en søn! Flere nåede da også ud at købe en ekstra julegave til vores lille dreng i maven.

Scanningen på hospitalet den 30. november viste heldigvis også, at krymmel var en dreng og, at han var sund og rask. Så vi gik lykkelige ind i det nye år med viden om den lille dreng, der lå i min mave, indtil han kom ud til os den 27. maj! 

Med viden om køn kom også alle tankerne om navne, og spørgsmål og meninger om navne fra familien.  Vi havde allerede fra før jeg blev gravid haft “Birk” højt på listen over navne, og lige meget hvor mange navne vi kiggede igennem og snakkede om, så var ingen helt så rigtige som Birk. Selvom navne som Valdemar, Magnus og Hugo blev talt igennem mange gange, så endte vi på Birk, som det rigtige navn til vores lille dreng.  Vi synes, at Birk er et godt navn, fordi ingen af os har associationer til mennesker, som vi har kendt tidligere, og det har ikke nogen religiøse referencer eller stammer fra biblen, det er et kort og power fyldt nordisk navn, som vi tror, at han bliver glad for.

Birk er også en gammel nordisk rune

Derudover har han fået mellemnavnet Villy. Da det var min farfars navn, er min morfars navn og min fars mellemnavn. Så det skulle gives videre til næsten generation.

Den fine navngivningskage med hele vores søns smukke navn på

Skriv et svar